Uw consultant voor tender & bidmanagement aanbestedingsadvies

NETWERK

BESTGRANT heeft een uitgebreid netwerk en is lid van belangrijke vakverenigingen. Hierdoor is BESTGRANT in staat steeds op basis van de meest recente kennis en informatie u te adviseren.

Bidmanagers en aanbestedingsadviseurs

BESTGRANT werkt samen met gerenommeerde (collega) zelfstandig bidmanagers, tekstschrijvers, aanbestedingsadviseurs, advocaten, DTP-ers en vertaalbureaus. In geval van specifieke deskundigheid, back up, extra capaciteit en/of second opinion worden altijd meerdere externe bidmanagers of andere deskundigen voorgesteld.

Dutch APMP
(www.apmp.nl)

De Association of Proposal Management Professionals (APMP) is een internationale organisatie die zich inzet voor de professionalisering en erkenning van Bid Management. Dit gebeurt middels training, opleiding, seminars, netwerkborrels en certificeringstrajecten op lokaal niveau onder internationale regie. De Dutch APMP is de Nederlandse organisatie. BESTGRANT is lid van APMP.

Nederlandse Vereniging van Aanbestedingsrecht
(www.aanbestedingsrecht.org)

Dit is de website van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht, de NvvA. Deze website is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in aanbestedingsrecht en de bestudering ervan. Maar de website is ook gericht op mensen die op enig andere manier betrokken zijn bij de verstrekking van overheidsopdrachten. BESTGRANT is lid van de NVvA.

Pianoo
(www.pianoo.nl)

PIANOo staat voor Professioneel en Innovatief Aanbesteden, Netwerk voor Overheids-opdrachtgevers. Iedereen die zich bij de publieke sector bezighoudt met het aanbesteden van werken, leveringen en diensten kan bij het netwerk terecht voor informatie, advies en praktische tips. PIANOo is een kennisnetwerk dat uw ervaringen en uw vragen op het gebied van aanbesteden bij elkaar brengt.

Ronald McDonald Business Breakfast Club Zwolle en Arnhem
(www.businessbreakfastclubzwolle.nl) en
(www.businessbreakfastclubarnhem.nl)

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen. Behalve een lekker ontbijt en gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. BESTGRANT is lid van de Business Breakfast Club in Zwolle en Arnhem en sponsort hiermee de Ronald McDonaldhuizen in Zwolle en Arnhem.